Rokeri sviraju za Bojanu

U petak, 6. jula, sa početkom od 21h, u dvorištu niškog Univerziteta, održaće se humanitarni koncert za Bojanu Ekert Vučković. Na koncertu će nastupiti niški rok bendovi Hazel, Opossite Way, Dexter, Gospodin Pinokio i Kramer.

Bojani Vučković je po drugi put dijagnostikovan karcinom i poslednjih par meseci bolest je počela brzo da napreduje. Zbog težine bolesti i ozbiljnosti trenutnog stanja potrebno je lečenje u inostranstvu.

Na vratima će biti postavljena kutija za novac kojim se ujedno i plaća ulaz. Cenu ulaza određuju sami posetioci u zavisnosti od svojih mogućnosti.

Uskoro će biti i otvoren i žiro račun kao i broj za slanje poruka putem koga će moći da se uplate donacije za Bojanu.

Tekst: Natalija Branković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *