Roditelji prve bebe rođene 2014. u Nišu poklonili 50.000 dinara GAK-u

Ilustracija

Ilustracija

Roditelji dečaka Sergeja Stojkovića koji je rođen 1. januara 2014. petnaest minuta posle ponoći odlučili su da novac koji Grad dodeljuje prvorođenoj bebi doniraju niškoj Ginekološko-akušerskoj bolnici.

Kako su rekli za roditelji Andreja (23) i Miloš (26) Stojković oni su svoj najlepši novogidišnji poklon dobili i da će tih 50.000 dinara biti potrebniji bolnici.

Otac Miloš izjavio je za portal www.građanin.rs da je odluka doneta odmah i spontano.

„To je prva Sergejeva donacija u životu i hoćemo da ga naučimo i kad poraste da nastavi da radi to isto. On je nama najlepši poklon i ostalo nam je samo da probamo da se zahvalimo na ovaj simboličan način“ kaže Miloš Stojković.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *