Rođene trojke u Nišu začete prirodnim putem

Tek-rodjena-beba

Ilustracija, foto: Google.com

U Niškom GAK-u u ponedeljak, 25. novembra 2013. rođene su trojke Sanje i Aleksandra Stankovića iz Brzog Broda.

Lana, Lazar i Lara na svet su doneti carskim rezom oko 20:30 sati, ali su začeti prirodnim putem, što je prava retkost, a po nekoj nezvaničnoj statistici ovako nešto dešava se na 7000 do 8000 trudnoća. Inače mama Sanja (21) ušla je u 9. mesec.

Interesantno je i to da ni Sanja, ni Aleksandar u porodici nemaju bliže srodnike koji su imali blizanačke trudnoće.

Srećni tata Aleksandar (23) kaže da mu je trenutno najvaćnije da su svi dobro, a za ostalo će da se snađe. Ipak sa troje dece u kući ova mlada porodica, sa dvoje nezaposlenih roditelja teško će to moći, bez pomoći grada. Niška opština Medijana uručila im je 50.000 dinara, ali ono što bi bilo trajno rešenje je posao za makar jednog suprućnika.

„Bio sam do biroa da tražim posao, rekao da moja žena nosi trojke i da mi je neophodno da što pre našem neki posao. Mešutim tamo kaću da nikako ne mogu da mi pomognu, jer posla nema. Nakon toga nisam više nigde tražio pomoć“ kaže Aleksandar Stanković.

Postoje nagoveštaji da će novopečenim roditeljima pomoći i grad, a kako i u kojoj meri nije poznato. Mladi tata Aleksandar Stanković kaže da ga do sada nije niko kontaktirao.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *