Revija filmskih hitova u bioskopu „Vilin Grad“

Sta smo bogu zgresili tekstRevija filmskih hitova „Blockbuster“ ljubiteljima filma u Nišu donosi premijere filmova holivudske pridukcije, ali i najzanimljivija ostvarenja nezavisne evropske i svetske kinematografije. Za pet dana, od 17. do 21. septembra, biće priređene premijere sedam filmova različitih žanrova najavljuju u ovom bioskopu.

Filmovi koji će biti prikazani, između ostalog, su komedije „Hajde da budemo banduri“, „Šta smo Bogu zgrešili“, akciona avantura „Templar: Krv  za krv“ i drama „Prljava isporuka“ a termine kao  i detaljniju satnicu možete videti na ovom linku.

„Hajde da budemo panduri“ – sinopsis:

Dva najbolja prijatelja odlučuju da se kostimiraju u policajce na maskenbal žurci koja je organizovana u njihovom komšiluku. Odjednom postaju senzacija! Shvataju da im te uloge savršeno odgovaraju. Nastavljaju da vode živote kostimirani u pandure. Međutim, kada ovi novopečeni ,,heroji” shvate da takav život nije nimalo lak i odjednom budu okruženi kriminalcima, gangsterima i korumpiranim detektivima, shvataju da će morati lažne policijske značke da ostave po strani.

„Šta smo bogu zgrešili“ – sinopsis:

Klod i Mari godinama grade ugled porodice. Imaju četiri prelepe ćerke. Tri naslednice su imale multikulturna venčanja koja roditelji nisu baš divno prihvatili.  Kada najmlađa ćerka, Laura, odluči da se uda za Čarlsa, to ih potpuno obori s nogu. Napokon su dočekali jedno tradicionalno venčanje! Međutim, onog trenutka kad mezimica saopšti da je njen buduči muž poreklom iz Afrike, stvari se komplikuju. Kako izgleda kad se roditelji nađu usred rasnog, nacionalnog i verskog sukoba?

„Templar: Krv  za krv“ – sinopsis:

Okupljeni oko mladog plemića, plaćenici pokušavaju da odbrane njegov posed i spasu porodicu od klana keltskih pljačkaša koji su zaslepljeni osvetom i žedni krvi. Jedan od plaćenika koji je preživeo opsadu dvorca Ročester ima grižu savesti zbog strašnih zločina koju se tad desili. Nastavak filma “Templar” iz 2011. godine.

„Prljava isporuka“ – sinopsis:

Bob Saginovski se našao u centru pljačke koja je krenula naopako. Ubrzo nakon pljačke, pokrenuta je policijska istraga koja kopa duboko u prošlost porodica u naselju gde živi. Svima u naselju je jedno zajedničko – rade zajedno da bi preživeli i ne pitaju za cenu. Nije bitno da li su prijatelji, porodica ili totalni stranci.

Karte za reviju filmskih hitova „Blockbuster“, po ceni od 290 dinara po projekciji, su u prodaji, dodaju u bioskopu „Vilin Grad“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *