Razmena knjiga – poslednja u ovoj godini

Slika sa FB događaja

Slika sa FB događaja

Evo poslednje šanse da obogatite svoju kućnu biblioteku u ovoj godini. Bar kada je mogućnost razmene u pitanju.

Kao što smo tokom godine navikli, Univerzitetska biblioteka „Nikola Tesla“ svakog meseca orgnaizuje razmenu knjiga. Decembarska trampa zakazana je za sredu, 2. decembar od 14 sati.

Prema rečima zaposlenih u biblioteci, pravila su i dalje ista. Za sve oni koji nisu upoznati, hajd i da ih ponovimo:

Za svaku donetu knjigu, moguće je zauzvrat odabrati nešto od ponuđenog. Dečja literatura, udžbenici za osnovnu i srednju školu i stripovi ne odgovaraju našem fondu, i zato ih ne tražimo i ne nudimo.

kažu organizatori.

Takođe, ukoliko niste član Univerzitetske biblioteke „Nikola Tesla“ ne oklevajte da se sutra prošetate do hola, jer da biste učestvovali u razmeni nije potrebno da budete član.

Univerzitetska biblioteka se nalazi u zgradi Univerziteta (Banovina) a razmena traje do 18 sati.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *