Razmena knjiga i ovog meseca

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Univerzitetska biblioteka „Nikola Tesla“ iz Niša i ovog meseca organizuje svoju tradicionalnu mesečnu razmenu knjiga. Mogućnost vam se pruža i ove prve srede u mesecu da obogatite svoju kućnu biblioteku.

Pravila su i dalje nepromenjena: dakle, za svaku donetu knjigu možete odabrati nešto sa polica u hodniku biblioteke. Ukoliko imate nešto da ponudite (stručna literatura ima prednost i imate dobru volju potrebno je samo da dođete sa svojim primercima knjiga za trampu, a nema dodatnih skrivenih uslova (članstvo u biblioteci na primer).

Razmena je planirana za sredu, 1. oktobra od 11 do 18 sati.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *