Rasprodata sala za specijalnu projekciju filma „Stado“ u bioskopu Cineplexx Niš

stadoZbog velikog interesovanja za specijalnu projekciju filma “Stado”, rediteljski prvenac Nikole Koja u bioskopu Cineplexx Niš na kojoj će se publici pokloniti i ekipa filma, u prodaju su puštene ulaznice za dodatnu projekciju od 20:30.

Kako su sve ulaznice za projekciju filma od 20 sati rasprodate, bioskop Cineplexx odlučio je da publici izađe u susret tako što će biti uvedena dodatna projekciju filma, koja će početi pola sata kasnije.

“Stado” je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je STADO zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Glumačku četvorku koja svojim talentom i iskustvom nosi ovaj film čine Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković, a deo STADA su i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar, Goran Radaković, Marko Gvero, Danijela Vranješ, Hristina Popović, Nikola Pejaković, Bojan Dimitrijević, Nikola Vujović, Branislav Trifunović, Miloš Samolov i mnogi drugi. Režiju filma potpisuje Nikola Kojo, dok je scenario pisao Nebojša Romčević.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Rasprodata sala za specijalnu projekciju filma „Stado“ u bioskopu Cineplexx Niš

  1. Pingback: Rasprodata sala za specijalnu projekciju filma „Stado“ u bioskopu Cineplexx Niš | Niške Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *