Raspevani Cool presek sa filmskim čarima obojenim humanošću

cool presek-tekstVerovatno vam ništa iz naslova nije jasno, ali to je i cilj. Hajd otvorite ovaj članak i pročitajte šta vas očekuje od 12 do 14 sati na Super radiju.

Jeste li ikada razmišljali da dok gledate film u bioskopu budete i humani? E dvojici Nišlija je ta ideja pala na pamet, sakupljali su bodove za besplatne projekcije i poklonili ih opnima kojima su potrebne. Više o vooj priči govorimo sa Vladetom Radosavljevićem.

Sećate li se Bum festa, takmičenja u bacanju bumeranga? Nas je iznenadila činjenica da već pet godina pratimo festival, ali tako je kada su đaci Mašinsko tehničke škole 15 maj odlični organizatori te i ne primetimo kada vreme prođe. Gosti u studiju su Nikola Stojanović prošlogodišnji osvajač drugog mesta i Jovan Milić pr festivala

Ukoliko ste pomislili da ćemo ove nedelje biti bez udruženja Mladi ambasadori grdno ste se prevarili. Ali, šta ćemo kada organizuju dešavanja i to kvalitetne programe pružaju svima nama koji želimo da upotpunimo slobodno vreme. U današnjoj emisiji sa Tijanom Praščević govorimo o Muzičkom stvaralaštvu u 21. veku.

Novi bend predstavljamo i na Super radiju. Sastav „Metrika 69“ ima zakazanu svirku a o muzici govorimo sa Stefanom Đokićem (pevačem) i VUkom Cvetkovićem (basistom).

Danas vas vodimo i u bioskop.

Slušajte pažljivo emisiju do 14 sati i imate mogućnost da osvojite karte za filmove: „Knjiga o džungli“ – petak 20:00 i „Priča nad pričama“ – petak 22:00.

Program Super radija možete pratiti i preko aplikacije Tunein: http://tunein.com/radio/Super-radio-s232790/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *