Radionica za svetski dan izbeglica

izbeglice tekstCentar za razvoj civilnih resursa i Eu Info point Niš organizuju radionicu povodom Svetskog dana izbeglica. Učešće je besplatno, a početak je zakazan za 17 sati i 30 minuta.

Na 20. jun, Svetski dan izbeglica, vest koja se proširila u svim medijima jeste statistika Komesarijata za izbeglice i migracije Srbije. Srbija današnji dan dočekuje sa 29.457 osoba sa izbegličkim statusom, dok je od tog broja 20.334 izbeglica iz Hrvatske, a 9.080 iz BiH.

Radionici pod nazivom „Oni koji pored nas prolaze“ organizuju Centar za razvoj civilnih resursa i EU info point u ponedeljak 20.juna od 17 sati i 30 minuta. Radiocni vode Maja Kamenov i Milan Stanković iz CRCR-a, a prema najavama govoriće se o predrasudama i zabludama vezanim za migrante koji Malkanskom rutom prolaze kroz Srbiju.

Ulaz je slobodan.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *