Radionica za mlade: „Svi zajedno, a svi različiti“

AC-AIESEC-InternationalWorkshop-FacebookStudentska radionica podeljena u tri dela ujedno koja obrađuje i tri teme biće održana u prostorijama Američkog kutka u Obrenovićevoj ulici.

Radionice koje su planirane za 22. jul, 29. jul i 5. avgust predstavljaju i tri različite teme koje će biti obrađene. Prva tema govori o pojmu „Globalnog sela“, druga govori o „Problemima multikulturalnosti“ a poslednja radionica obradiće temu „Obrazovanje širom sveta“. Učešće na radionicama je besplatno, a prva radionica biće održana u prostorijama Američkog kutka od 17 sati; moderatorka na prvom druženju je volonterka Američkog kutka Jovana Milošević i aktivistkinja AIESEC-a, Mila Aleksov.

Zbog ograničenog broja učesnika potrebno je i prethodno prijavljivanje, a prijave su otvorene do 21. jula slanjem mejla na amcornerni@nbss.rs ili nis@americancorners.rs, ali i pozivom na broj 018/524-583.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *