Radimo dok tonac ne padne sa stolice

Ove subote u emisiji „Coolminacija“ pričamo o tome zašto sledećeg četvrtka morate biti u Aleksandrovcu; kako je pisac Miloš Petković napravio „kolaps“ u biblioteci „Stevan Sremac“ i kakve to veze ima sa književnim klubom gimnazije „Svetozar Marković“, ali i zašto bi trebalo da obratite pažnju na poeziju Milice Milenković iz Svrljiga.

Ako ste mladi i željni volontianja, a mislite da posle Nišvila i  Filmskih susreta u Nišu nema više prilika za to  – Mladi ambasadori Niša i udruženje Štek House imaju za vas sjajne vesti.

Kako uz pomoć Lene Kovačević, ali i nas Nišlija možemo da pobedimo vreme?

Kako će se Tesla Eko Forum, koji je početkom meseca održan na Goču, odraziti na Niš?

Govorimo o najboljim četvorotočkašima koji nam u oktobru dolaze na Auto Moto Fest 2017, ali i o tome kako su vam dovoljna i dva točka da stignete do Mongolije (16000 pređenih km).

Imaćemo dizače i dizačice tegova (ili voditelja) iz kluba „Legionari“.

Saznaćete i kako uz pomoć udruženja „Mladi za turzam“ možete da posetite Đavolju Varoš?

U subotu, 16. septembra 2017. od 12 do 15 sati (valjda ne i duže) na superradio.rs.

Predstavljamo vam i knjigu Sidni Šeldona „Zavera Sudnji dan“

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *