Putuj. Upoznaj. Promeni svet. – promocija AIESEC volonterskih praksi

Danas od 17h će u Univerzitetskoj biblioteci „Nikola Tesla“ biti održana promocija volonterskih praksi koje organizuje AIESEC.

Ova međunarodna organizacija okuplja studente i mlade ljude u preko 120 zemalja sveta, a svake godine, uz njihovu pomoć, mladi putuju i usavršavaju se na praksama koje mogu biti stručne ili volonterske. Posle 6-8 nedelja, vrate se bogatiji za nova iskustva i poznanstva. AIESEC radi, kako kažu, na stvaranju mladih lidera.

Osim toga, njihovo predstavništvo u Nišu takođe svake godine organizuje letnje prakse, koje osim mladih sugrađana pohađaju i mladi iz stranih zemalja koji su naš grad izabrali za svoju praksu.

Kako se prijaviti za letnju praksu, da li morate da prvo postanete član AIESEC-a, da li morate da budete student, da li praksu birate prema zemlji koju želite da posetite ili prema tipu prakse – neka su od pitanja na koja su nam odgovorili Filip i Cveta u emisiji Coolminacija:

A za sva dodatna pitanja, kao i da čujete iskustva onih koji su već prošli kroz neku od praksi – prijavite se na linku za današnju promociju, broj mesta je ograničen.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *