Putopisac koji je obišao svet sa par evra na dan dolazi u Niš

tomislavperko-txtOn je siguran posao zamenio neizvesnim putovanjima. Do sada je obišao 5 kontinenata i to sa samo par evra na dan, doživeo svašta i upoznao mnoge ljude, da bi u jednom ribarskom selu u Ekvadoru, počeo da piše o svojim putovanjima. Tomislava Perko, putopisac iz Zagreba gostovaće u Nišu sledeće nedelje.

„…Stopirao je, spavao u domovima nepoznatih ljudi, svirao gitaru na ulici, radio neobične poslove, volontirao, pa čak i preplovio Indijski ocean u 13-metarskoj jedrilici. Družio se s policijom na granici Irana i Pakistana, meditirao u budističkom samostanu na Tajlandu, završio u hipi selu u Australiji, posjetio najljepši otok na svijetu, živio s Maasai ratnicima u Africi, pronalazio smisao života u društvu šamana u džunglama Amazone…“ stoji između ostalog u pozivu na druženje sa putopiscem.

Tomislav Perko nedavno se vratio s putovanja oko sveta, koje je nazvao „1000 dana ljeta“, a svoje neprocenjivo iskustvo podeliće sa publikom u bioskopu Kupina u utorak, 24. juna 2014. godine od 19 sati.

Pored priče sa brojnih putovanja, prisutnima će biti promovisana i knjiga „1000 dana proljeća“. koja predstavlja književni prvenac Tomislava Perka.

Ovaj neobičan mladi čovek govoriće o tome kako su izgledali njegovi prvi putni koraci, kako su na njegove odluke reagovali prijatelji i članovi porodice, kako je uopšte došao na ideju da putuje oko sveta i kako je to uspeo da ostvari. Neke od vas će možda i motivisati, ako ne da putujete oko sveta, onda da se usudite i ostvarite neki svoj san.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *