Pusti Dark In My Imagination i pripremi se za Coolminaciju

Ima nešto u tvom pogledu,

Ne mogu da odolim, padam,

Ne mogu da odolim uopšte

Prve su rečenice pomenute pesme u naslovu ovog teksta, ali hajd da ne pevamo sada nego da vam najavimo goste, a link pesme i spot možete videti na kraju članka (ali nemojte odmah da zarad eksplicitnog spota odete na sam kraj).

Studentska Asocijacija Nova nam sa svojim predstavnicama Anastasiom Nikolaidou i  Anastasijhom Stefanović predstavlja PEF – praksu na Ekonomskom fakultetu.

Predstavnici Rotarakt kluba Niš nam najavljuju veče vina, tanga i kabarea, dok o modnoj reviji koja je zakazana za 9. decembar nam govore Dijana Stojanović i Petra Nikolić.

Nedavno je završen sajam knjiga, a rezimiramo utiske sa direktorom Niškog kulturnog centra Srđanom Savićem, dok nas sa filmom ali i delu Toma Laha upoznaje Dejan Dabić reditelj filma pomenutog niškog pesnika.

Repertoar Narodnog pozorišta za decembar mesec nam predstavlja Miljana Nenadov, a koncert legendarnog rege muzičara Nemanja Kojića – Hornsman Coyote promoter svirke Veroljub Radojković.

Dvoje volontera NURDOR-a, Dana Mitrovska i Aleksa Janković nam govore o roditeljskoj kući koja je osnovana pre pet godina, a još malo o aktivizmu nam govore predstavnici udruženja Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin koji govore o fiolmu „A šta bi ti“.

Coolminacija može da počne tačno u 12, a vi možete sada da kliknete na spot koji je u nastavku 🙂

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *