Pune 59. godina, a još su prava deca

Oni se igraju lutkama, kriju se iza maski i u kostimima, stalno se pretvaraju da su neko drugi i malo im je što zasmejavaju decu, nego moraju golicaju i roditelje. Pa stvarno su zaslužili da im izvučemo uši!

Pozorište lutaka u Nišu u petak, 23. juna slavi 59. godina profesionalnog stvaralaštva.

Tim povodom organizuju niz kulturnih dešavanja, a prvi segment trodnevnog programa je „Izložba lutaka, kostima i maski“ u foajeu Pozorišta, koja će biti otvorenau sredu, 21. juna od 18 sati.

Nakon toga, od 19 sati možete pogledati slobodnu predstavu „More mašte“.

Rođendanska zabava predviđena je za četvrtak, 22. jun 2017. od 18 sati na platou ispred Pozorišta. U slučaju kiše, program će biti održan u sali Pozorišta.

Na zabavi će nastupiti Pozorišta lutaka, Akademskog pozorišta, članovi Art Gitar Centra, bend Drum & Roll, Extream Dance Studio, članovi baletskog studija Elene Pilipenko, folklorno društvo „Teodora“, trio „Organum“, solistkinja Jana Milosavljević, hor Čarobna nota, plesni studio Revolution i članovi obrazovnog centra Pro-mens.

Na dan jubileja, u petk, 23. juna od 12 sati na svečanosti će biti dodeljene godišnje glumačke i nagrade za radni doprinos.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *