Pucnjava ispred biračkog mesta u Sjenici

Ilustracija, foto:staikako.com

Ilustracija, foto:staikako.com

Vatreno oružje se danas koristilo u Sjenici. Oko 17 sati i 30 minuta ispred birčakog mesta u ovom gradu dogodila se pucnjava, kada je povređen M.K.

Na M.K. je pucao iz vaternog oružja dvadesetšestogodišnji I.G. javlja Radio Televizija Srbije.

Napadač je ubrzo nakon pucnjave uhapšenm, dok je njegova žrtva u bolnici u Prijepolju. Iako se pucnjava dogodila na stepeništu Osnovne škole „12 decembar“ u Sijenici gde su i dva biračka mesta nije bilo povređenih.

Kao razlog pucnjave u prvi mah se učinila politička netrpeljivost, međutim  to nije slučaj ovog puta.

Naime i napadač i povređeni su pristalice iste političke opcije, a obojica su poznata po tome da su od ranije u svađi i imaju kriminalne dosije. I.G. je jednom prilikom bio osuđen za ubistvo, a M.K. za nasilničko ponašanje.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *