Pssst! Narodno pozorište sprema rođendansko iznenađenje

Neša Tančić gostovanje na Super radijuU emisiji „Coolminacija“ Boban Kocev svake subote ugošćava razne zanimljive ljude. Današnja emisija nije izuzetak. Između ostalih gostovao je Nenad Tančić iz Narodnog pozorišta, koje ove godine slavi 130 godina postojanja.

Tačnije, oni rođendan slave 11. marta, a za Super radio je, kroz jako zabavan razgovor i šapatom, rekao koju predstavu pripremaju u pozorištu za tu priliku.

U pitanju su „Mrtve duše“, po tekstu Nikolaja Gogolja. Kako kaže naš gost, sve je bilo tako tajnovito da ni glumci nisu znali o podeli uloga do dva dana pre početka čitalačkih proba. Ono što je zanimljivo je da glumci u predstavi tumače više likova. Saznali smo i nekoliko imena – uloge u „Mrtvim dušama“ tumačiće, između ostalih, Dejan Cicmilović, Ivana Nedović i Nađa Nedović, kao i Dušan Matić.

Do rođendanske premijere u martu, tokom februara nas u Narodnom pozorištu očekuju predstave „Na čistini“ (nova predstava po motivima iz dela Stevana Sremca), i dalje popularan „Brod ljubavi“, gostovanje BITEF teatra sa predstavom „Crvena: Samoubistvo nacije“, „Violinista na krovu“, „Žorž Danden“, „Herostrat“, „Gospođa ministarka“, „Gde je nestao Harms“, „Edmun Kin“ i „Borilački klub“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *