Prvi studentski humanitarni bal

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu, Studentska Asocijacija Nova i Studentski parlament Univerziteta u Nišu uz podršku ostalih fakulteta niškog Univerziteta organizuju Prvi „Studentski humanitarni bal“, 13. februara u Oficirskom domu. Bal će biti održan u sali 2, u trajanju od 18 do 22h.

Događaj je namenjen prikupljanju sredstava za organizaciju NURDOR Srbija, udruženje roditelja dece obolele od raka, a datum održavanja nije slučajan – prikupljena sredstva sa bala biće uručena NURDOR-u 15. februara, kada se obeležava Svetski dan dece obolele od raka.

Više o balu rekla nam je Anica Marinković, u telefonskom uključenju u emisiju „Coolminacija subotom“:

Karte za bal se mogu kupiti na samom događaju, ali i u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Nišu svakog radnog dana od 10 do 13 časova i bioskopu Vilin grad od 12 do 15 časova. Cena karte je 800 dinara, a kodeks oblačenja je elegantan.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *