Prvi put u istoriji Politikinog zabavnika nečije lice biće na naslovnici

Naslovnica lista za 1. april 2016.

Naslovnica lista za 1. april 2016.

Dugogodišnji čitaoci lista „Politikin zabavnik“ verovatno se nakon ovog naslova pitaju: „Kako je to moguće kada ovaj list nikada u svojoj istoriji nije objavio niti jednu fotografiju?“

Prema rečima Marka Jerinića novinara ovog lista iako Politikin zabavnik nikada u svojoj istoriji nije objavio niti jednu fotografiju, uređivački kolegijum je juče odlučio da „ćemo srušiti ovu višedecinjsku tradiciju“ dodaje on za Super radio.

U slučaju da Novak Đoković osvoji turnir Master serije u Majamiju, Novak Đoković će u tom slučaju postati prva osoba čija bi se fotografija našla na naslovnoj strani našeg lista u prvom broju po završetku ovog turnira.

„Datum, 8. april biće najverovatnije istorijski datum za naš list“ dodaje Marko, a ceo snimak možete čuti u videu koji sledi u nastavku ovog teksta.

 

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Prvi put u istoriji Politikinog zabavnika nečije lice biće na naslovnici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *