Prva zvanična WordPress konferencija u Nišu

Prva zvanična WordPress konferencija u Nišu, poznata i kao WordCamp, biće održana 18-19. maja 2019. godine u prostorijama Elektronskog fakulteta i Visoke tehničke škole. Konferencija se održava na nivou cele države i biće jedini događaj ovog tipa u Srbiji ove godine.

WordPress je najpopularnija platforma koja pokreće preko 33.7% sajtova na svetu. Laka je za korišćenje, a pomoću nje se prave unikatni sajtove za bilo koju namenu.

WordPress konferencija je jedinsvena prilika da uđete u svet IT-a, naučite nešto novo, napredujete i upoznate lokalnu zajednicu. Prvog dana konferencije imaćete priliku da čujete domaće i strane predavače koji su uspešni u svojim poslovima vezanim za WordPress. Oni će podeliti svoja znanja i iskustva koja će motivisati učesnike da se usavršavaju. – poručuju organizatori

Predavanja će se održati 18. maja na Elektronskom fakultetu u dve paralelne „trake“, a učestvovaće 19 govornika.

Radionice zajedničkog programiranja – Contributor day, održaće se sledećeg dana na Visokoj tehničkoj školi. Učesnici će biti podeljeni u timove u okviru kojih će raditi sa mentorima i doprinositi razvoju ove popularne platforme. Za ove radionice, kako kažu organizatori, predznanje nije potrebno jer svako, bez obzira na iskustvo, može doprineti. Radionicama će prisustvovati i iskusni ljudi svih struka iz sveta WordPress-a, te je ovo jedinstvena prilika da ih upoznate i popričate sa njima o svemu što vas interesuje.

Kupovina karte za prvi WordCamp Niš obezbeđuje pristup konferenciji, žurci i mesto na radionicama.

Satnicu konferencije možete pogledati na ovom linku. Više informacija o WordPress konferenciji, predavačima i radionicama možete pronaći na sajtu konferencije, kao i na Facebook, Instagram i Twitter nalozima WordCamp Niš.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *