Prva striparnica u Nišu biće otvorena u ponedeljak

darkvud

Izvor: Facebook

Prva striparnica u Nišu u okviru lanca striparnica „Darkwood“ biće otvorena u ponedeljak 13. maja 2013. godine, objavio je na Fejsbuku Zlatibor Stanković vlasnik striparnice.

Striparnica će se, nalaziti u samom centru grada, preko puta restorana MekDonalds, na adresi Ulica Milojka Lešjanina 1.

„Pored distribucije stripova „Darkwood“ se odnedavno bavi i objavljivanjem dela devete umetnosti, pa smo morali da počnemo da ramišljamo i o dostupnosti naših izdanja kupcima“, poručuju iz „Darkwood“-a.

Planirano je da striparnica pored ponude stripova koja neće zaostajati za striparnicom u Beogradu, bude i pokretač raznih promocija, potpisivanja od strane strip autora, okupljanja i drugih dešavanja vezanih za strip kulturu.

darkvud2

Izvor: Facebook

U striparnici će biće omogućeni popusti na stripove drugih izdavačkih kuća, a biće i posebnih pogodnosti za stalne kupce koji će vremenom dobiti i članske kartice za „Južni Darkwood“ i to za izdanja o kojima ce naknadno biti reci, poručuju iz knjižare.

Iz striparnice takođe najavljuju bogat program u Noći muzeja: promocije, tribine i popuste na brojna izdanja, i sve to na nekoliko lokacija u gradu. Više informacija o Noći stripa Nišlije će saznati već od ponedeljka.

Striparnica će se, nalaziti u samom centru grada, preko puta restorana MekDonalds, na adresi Ulica Milojka Lešjanina 1.

Pravi fanovi nestrpljivi

U striparnici kažu da su Nišlije zaista dugo čekale na ovakvo mesto u svom gradu, a oni najveći fanovi nisu odoleli da zavire u carstvo stripova i pre otvaranja.

darkvud3

Izvor: Facebook: „Pr(a)vi fanovi su još danas dolazili da se interesuju, razgledaju, biraju…“ kažu u striparnici Južni Darkwood.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *