Prva predstava u renoviranom Pozorištu lutaka

U nedelju 3. marta, nakon jednomesečene pauze, nastavlja se redovno izvođenje predstava u Pozorištu lutaka. Prethodnih mesec dana nije bilo predstava na matičnoj sceni zbog zamene poda i sedišta u pozorišnoj sali.

Mališane će u novoj, renoviranoj sali dočekati junaci predstave “Patkica Žutkica”, Aljenka, Dorofej, Žutkica, Lija, Tvor, Jež, Žaba, Sova, Leptir i Majka.  Glumci Jelena Đorđević, Toma Bibić i Dejan Gocić će zajedno sa malim gledaocima preseći crvenu traku i pozvati publiku da uživa u ovom i narednim izvođenjima ansambla Pozorišta lutaka.

Predstava počinje u 11.30h, a cena karte je nepromenja i iznosi 200 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *