Provokativni razgovor o dva Murakamija

Ana Ubavić, iz Udruženja Taka, gostovala je u emisiji Cool presek, i tom prilikom pozvala sve slušaoce da večeras isprate neobično književno veče – razgovor o stvaralaštvima Rjua i Harukija Murakamija.

Ova dva velikana japanske književnosti prepoznati su i voljeni u srpskim čitalačkim krugovima, što potvrđuje velika posećenost književnih večeri koje se bave njihovim knjigama, a koje je udruženje Taka ranije organizovalo.

Njihovi fantastični svetovi često su provokativni i, kako Ana kaže, potrebno je određeno životno iskustvo da biste pojedina njihova dela mogli da čitate.

Upravo zato, sada u neformalnom ambijentu pivnice Labeerint, Ana, Milica i Natalija otvaraju malo provokativnije teme iz njihovih dela.

Sa Anom Ubavić razgovarala je Kristina Dimitrov, a više o autorima i književnoj večeri na linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *