Propeler – šansa za muzičke stvaraoce

Propeler tekstZa sve one koji stvaraju muziku lepa vest stiže iz udruženja Baza alternativne umetnosti i kulture – BAUK. Za ponedeljak, 7. decembar, zakazana je konferencija Propeler na kojoj će biti predstavljene osnove znanja i veština potrebnih za radi u oblasti multimedije i audio inženjeringa, kao i nove tendecije i moogućnosti samo – zapošljavanja u ovim oblastima kažu u udruženju.

Prema najavama svoje pristustvo na konferenciji su potvrdili ljudi sa iskustvom u ovim oblastima, a u udruženju napominju da će u ponedeljak, 7. decembra u 18 sati u Deli prostoru biti predstavljen i konkurs za sve one koji žele da samostalno i uz pomoć mentora kroz radionice i posebne homework zadatke i primere nauče tips & tricks „Zanata“. Za kraj projekta predviđena je i adaptacija radova u zajednički projekat i predstavljanje istih.

Krajnji cilj projekta je uptavo izlazak na tržište kao i mogučnost daljeg samostalnog razvoja i aktivnog traženja angažmana kao freelancera dodaju u udruženju BUAK, a sve ovo će biti postignuto kroz rad sa vudućim audio inženjerima i producentima, sa svežim pristupima u realizovanju i prezentovanju svojih ideja kao i kroz podršku i prezentaciju njihovih radova.

Projekat i konferenciju „Propeler“ realizuje BAUK, a uz finansijsku podršku Grada Niša, Uprave za omladinu i sport i Kancelarije za mlade kroz konkur za projekte za mlade Grada Niša.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *