Promocija knjige „Ženski u sto tehnika“ autorke Slađane Ilić

 zenski u sto tehnika tekstZbirka priča „Ženski – u sto tehnika“ autorke Slađane Ilić biće predstavljena u čitaonici Narodne biblioteke „Stevan Sremac“ u četvrtak, 4. decembra od 19 sati. Zbirka se zasniva na tematskim osnovama važnim i tipičnim za savremeni svet u kojem se i mi, poput junaka priča, na razne načine snalazimo i ne snalazimo.

Upravo to snalaženje i nesnalaženje dovode do sudbonosnih, nekada i kobnih ishoda i čine dodirne tačke čitalaca sa svetom ove knjige, ali i sa svetom kulturne tradicije i delima stvaralaca koje autorka poštuje i voli.

U pričama Slađane Ilić zavodljivim igrama strasti, orgazmima, velikim, jakim ljubavima ili njihovim neminovnim i strašnim nestajanjima neprestano se nadmudruju eros i tanatos tako što junaci učvršćuju svoj identitet ili od njega nemoćni odustaju gubeći i sebe i druge zbog iskonskog nerazumevanja. Ova knjiga poziva čitaoce da se zagledaju u svoju unutrašnju golotinju i da iz te pozicije razgolite svet. Ona iz drugačije perspektive otkriva žensko. Ona je brutalno iskrena…

Na promociji će učestvovati mr Snežana Božić, Marijan Mišić i autorka Slađana Ilić.

Ulaz je slobodan.

 


 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *