Promocija knjige Ivana Blagojevića

ivan blagojevic knjiga txtDanas je tačno dvadeset godina od otvaranja prvog Nišville jazz festivala 1995, a ovaj dan je direktor festivala Ivan Blagojević odabrao i za promociju svoje knjige „Hod po džezu“ u izdanju beogradske izdavačke kuće „IndMedia Publishing“.

Večeras od 19 sati u Sali Niškog simfonijskog orkestra održaće se promocija ove knjige, a osim autora, govoriće i recenzenti knjige: niški pisci Zoran Ćirić i Dejan Stojiljković, a voditelji medijator je niški novinar i pisac Velibor Petković. Jedan od recenzenata knjige je i nedavno preminuli velikan džez scene Miša Blam.

Promociju će pratiti mini koncert članova sastava Eyot.

„Hod po džezu“   su tekstovi Ivana Blagojevića, koje je autor tokom proteklih nekoliko godina objavljivao na VIP blogu B92, a u sklopu knjige se nalazi i kompilacijski DVD „The Best Of Nisville“ sa video snimcima nekih od najpoznatijih učesnika sa dosadašnjih 20 izdanja festivala.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *