Promocija časopisa „Religija i tolerancija“

naslovnicaCentar za empirijska istraživanja religije iz Novog Sada, predstaviće novi broj svog časopisa „Religija i tolernacija“ u ponedeljak 11. februara od 18 sati u sali Studentskog kulturnog centra, u Šumatovačkoj bb na trećem spratu.

Časopis izlazi dva puta godišnje, a prvobitno je pokrenut kao zbornik 2002. godine, da bi već 2004. godine počeo da izlazi kao časopis.

U njemu mogu se pronaći istraživanja, intervjui, prikazi i osvrti, predavanja, prevodi naučnih radnika i istraživača i istraživača religije.

Za časopis „Religija i tolerancija“ pišu profesori sa Univerziteta iz Niša, Novog Sada, Beograda, Skoplja, Sarajeva, Maribora, Zagreba, Sofije, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država.

Na promociji će govoriti Zorica Kuburić, glavni i odgovorni urednik časopisa, Dragoljub Đorđević, profesor Mašinskog fakulteta, Danijela Gavrilović, profesorka Filozofskog fakulteta, Snežana Joksimović iz Instituta za pedagoška istraživanja i Ivica Živković sa Bogoslovije profesor sa Bogoslovije u Nišu.

Organizator je Studentski kulturni centar iz Niša.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *