O projektu „Zajedno za pristupačnost“ u emisiji PONS

U okviru projekta „Zajedno za pristupačnost“ i obeležavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, Odbor za ljudska prava Niš i neformalna grupa Koalicija za pristupačnost, organizuju otvoreni forum na temu pristupačnosti škola u Nišu.

Forum će biti održan 10. decembra 2018. godine od 12h. Glavnu reč na forumu će imati mladi članovi udruženja osoba sa invaliditetom iz Niša, učenici srednjih škola. Oni će govoriti o svojim svakodnevnim izazovima po pitanju obrazovanja i prevazilaženju prepreka koje im stoje na putu.

Cilj ovog foruma je lobiranje da se iz gradskog budžeta za 2019. godinu izdvoji tri i po miliona dinara kako bi se nekoliko škola učinilo pristupačnim osobama sa invaliditetom.

O svemu ovome razgovaramo sa Majom Kamenov iz Odbora za ljudska prava, u emisiji PONS, danas od 16 sati!

Tekst: Ivan Novković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *