„Prođe cela godina i zafali nam Niš“

Od poslednjeg druženja sa niškom publikom, Rundek & Ekipa su se oglasili sa dosta zanimljivih noviteta: nedavno se pojavio rasplesani, letnjim ugođajem okupani singl „Pješčane oluje“, a njemu su prethodili srdačni „Tamni jorgovan“, intrigantni „Crni dusi“, kao i predivna polagana „Barbara“.

Darko Rundek & Ekipa održaće veliki letnji koncert 28. avgusta (21:00) u otvorenom prostoru „Banovine“ u Nišu.

Pevača i gitaristu Darka Rundeka pratiće mnogoljudna Ekipa, u kojoj su bubnjar Silvio Bočić, kontrabasista Roko Crnić, vibrafonista i udaraljkaš Miro Manojlović, trubač Igor Pavlica, saksofonistkinja Ana Kovačić, multiinstrumentalista Dušan Vranić Duco, i sa violinom Isabel.

Ulaznice za koncert Darka Rundeka & Ekipe preko mreže Eventim koštaće 900 dinara, a na dan koncerta karta će biti 1200 dinara.

 

Tekst: Anđela Ilić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *