Proces, Babe i Brkovi u dvorištu Banovine

Sastav "Brkovi" prvi put nastupa u Nišu

Sastav „Brkovi“ prvi put nastupa u Nišu

Kao zagrevanje za predstojeći Arsenal fest u Kragujevcu, dvorište niške Banovine ugostiće beogradske Babe, grupu Brkovi iz Zagreba, a domaćin je niški Proces. Za  “Arsenal Fest Warm Up” koncert u Nišu karte su već u prodaji.

“Arsenal Fest karavan” u Niš stiže u subotu, 6. juna, a prema rečima organizatora, biće stacioniran u dvorištu Banovine. Za 20 sati najavljeni su nastupi bendova koji će ove godine od 25. do 27. juna svirati u Kragujevcu.

Frontmen zagrebačkih Brkova, Šemso, pred koncert poručuje:

Svi naši nastupi u Srbiji su za nas bili nezaboravni i uvijek smo se osjećali kao kod kuće. Želja nam je svirati što više, a početkom sljedeće godine planiramo i novi album. Već smo počeli uvježbavati nove pjesme!

I dok će Brkovima ovo biti prvi nastup u Nišu, beogradske Babe su poslednji put nastupale ovde pre 15 i više godine. Njihov vođa, Žika Milenković, o koncertu u Nišu kaže:

Babe u Bašti! Ali i u Dvorištu Banovine! Posle toliko godina, jedva čekamo da pozdravimo vrelu južnjačku publiku u Nišu! Dođite da se provedemo zajedno!

Domaća podrška za niški “Arsenal Fest Warm Up” – koncert biće sastav Proces koji će uz ska ritmove svakako dobro zagrejati publiku u svom prepoznatljivom maniru dodaju organizatori.

Karte za koncert u Banovini su već u prodaji I mogu se po ceni od 600 dinara kupiti u Vintage shop-u, Music House-u, Energy music shop-u kao i u svim prodajim mestima koja su u mreži Eventim. Na dan koncerta kata će iznosit 800 dinara, tako da ako želite da 6. jun provedete na drugačiji način kupite kartu na vreme.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *