Prirodnim tempom u nove pobede!

Došli smo i do kraja druge sezone emisije „Prirodnim tempom“! Vreme je da se oprostimo i pođemo u prirodu – tempom koji smo zadali tokom cele ove sezone.

Za kraj smo vam pripremili neverovatno zanimljive novosti, najave za predstojeće izložbe i terene i vrste koje se bude sa prolećem! U goste nam dolazi Olivera Milošević, predsednica ekološke organizacije „Zeleni ključ“, da sa nama podeli najaktuelnije aktivnosti.

Do naredne sezone pratite novosti na Facebook stranici www.facebook.com/drsavapetrovic i sajtu biološkog društva „Dr Sava Petrović“ http://bddsp.org.rs/, pridružite nam se i #istrazimoprirodu zajedno!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *