„Prirodni tempo“ danas diktiraju dame

Danas od 17 sati, nova epizoda emisije „Prirodnim tempom“ na Super radiju.

Pričaćemo o rekama, tigrovima i paprikama, a dolaze nam i zanimljive gošće.

Pobednice foto-konkursa „Divlji Viki parkovi 2“ – Jelena Todorović i Julija Veljković biće sa nama u studiju i govoriti o predstojećoj izložbi.

Centralna tema emisije tiče se Velikog Rzava i problema vezanih za izgradnju hidrocentrale na ovoj reci. Nataša Milivojević iz ekološkog udruženja Rzav „God save Rzav“ rećiće nam nešto više o trenutnoj ekološkoj situaciji i istraživanjima Velikog Rzava. Naime, nedavno je održan kamp u selu Roge „koji je imao za cilj popis biodiverziteta i svih prirodnih vrednosti koje krase sliv Velikog Rzava u ovoj oblasti. Dobijeni podaci će se upotrebiti u kao argument protiv izgradnje hidrocentrala na ovoj reci“ kažu istraživači iz Naučno-istraživačkog društva studenata biologije i ekologije „Josif Pančić“, a njima se pridružio i hidrobiološki tim iz Niša.

Budite uz Super radio i naštimujte žice na „Prirodni tempo“.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *