Pripremite se za drugi Povratak u budućnost, a postanite i član Kapital magazina

cool presek-tekstEmisija Cool presek vam i danas donosi zanimljive priče. Današnji gosti vam predstavljaju takmičenje na Ekonomskom fakultetu, konkurs za prijem novih članova u Kapital magazinu i festival „Povratak u budućnost 2“. Uključite Super radio i poslušajte šta ovi mladi ljudi imaju da vam kažu.

Humanitarnu akciju „Licitiraj na Keju“ promovisaće Kristina Marjanović

Case study takmičenje na Ekonomskom fakultetu je zakazano, a više o voom događaju razgovaramo sa Ivanom Cvetkovićem, Andrijom Popovićem i Lazarom Mihajlovićem.

Studentska organizacija „Kapital magazin“ raspisala je konkurs za prijem novih članova, a naš gost je Bratislav Bojić

Drugi po redu festival/izložba, art market pod nazivom „Povratak u budućnost 2“ se održava i ove godine, a šta nas očekuje preneće nam Darko Savić.

Za sve vas koji želite da pogledate predstavu „Herostrat“ večeras u Narodnom pozorištu slušajte pažljivo Cool presek od 12 do 14 i pozovite naš broj telefona 018/42-87-593 kada za to bude došlo vreme.

Link za slušanje programa: http://tunein.com/radio/Super-radio-s232790/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *