Princ sevdaha dolazi u Niš…

… i donosi bajku sa sobom!

Božo Vrećo je junak starog doba koji na štiklama korača kroz moderno, a svojim pesmama nam predstavlja sklad i jednog i drugog.

Od svoga tela sa tetovažama sakrivenim ispod raskošnih haljina, sa dahom etno stila, napravio je umetničko delo kojim seje čaroliju. Anđeoski glas, virtuozni ples i čista emocija su garancija za katarzu duha njegovih slušalaca.

Da li ste ikada osetili sreću dok slušate sevdalinke? Ja jesam, slušajući njega. I nadam se da je osetim ponovo bar još jednom, i to na koncertu u Domu vojske, 7. maja od 20.30h. Otvaramo „Pandoru“.

Tekst: Jelena Mikić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *