„Primenjena nostalgija“ u Univerzitetskoj biblioteci

Ministarstvo za evropske integracije Vlade Srbije, u saradnji sa organizacijom civilnog društva Mladi ambasadori i Univerzitetskom bibliotekom „Nikola Tesla“, organizuje izložbu fotografija „Primenjena nostalgija“ koja će biti otvorena 13. marta u 12h u svečanoj sali Univerzitetske biblioteke. Izložba će biti otvorena do 27. marta.

Petnaesta po redu edicija izložbe posvećena je Srbiji i Austriji, odnosno njihovim prestonicama Beogradu i Beču. Biće prikazane fotografije autorke iz Srbije Magdalene Miljkov, koja je boravila u Beču i fotografisala mesta, događaje, scene i ljude koji su je podsetili na Beograd. U isto vreme, autor iz Austrije Kristofer Mavrič posetio je Beograd i fotografisao grad i njegove žitelje objektivom „nostalgičnog“ fotografa.

Naša gošća u emisiji Coolminacija bila je Miljana Jovanović, koordinatorka Mladih ambasadora, koja nam je rekla više o ovom događaju, ali i o drugim aktivnostima ove organizacije koja ove godine slavi pet godina postojanja. Poslušajte na linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *