Priključite se kampanji protiv špijuniranja na internetu

špijuniranje na internetu tekstSve je više vesti koje nam govore ko nas je i na koji način prisluškivao i špijunirao putem interneta. Želite da se suprotstavite organizacijama koje ovo rade bez najave i dozvole?

StopWatching.us preko interneta poziva građane Amerike, ali i celog sveta, da se aktiviraju u borbi protiv ovog problema.

Putem peticije možete dati svoj doprinos jačanju kampanje, koju je do sada podržalo oko 600.000 ljudi iz celog sveta. Među inicijatorima kampanje su reditelj Oliver Stoun i glumac Džon Kjuzak.

Ova akcija se neže zaustaviti samo na potpisivanju peticije, već se bavi aktivizmom na mnogo višim nivoima, koji uključuju javne tribine, savetovanja i skupove ispred institucija umešanih u praćenje putem interneta, kako u Americi tako i u celom svetu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *