Priključi se….Budi volonter!

Volonteri protekta tekst okVolonteri i aktivisti Centra za razvoj građanskog društva “Protecta” iz Niša promovisali su volonterizam kod građana i građanki Niša. Ulična akcija: “Priključi se….Budi Volonter!”izazvala je ogromno interesovanje kod prolaznika, a prema rečima organizatora cilj je da se svi podstaknu na društvenu odgovornost kroz volonterski rad.

Uličnom akcijom aktivisti Protekte informisali su građanstvo, promovisali volonterizam i značaj volonterizma kao jedan bitan segment od javnog značaja za angažovanje volontera. Sve ovo deo je projekta: “Priključi se! – Volonterski centar za reagovanje u vandrednim situacijama”, a ideja je da se uspostave mehanizmi od javnog interesa za reagovanje u vanrednim situacijama kroz volonteritam.

Projekat koji za cilj ima da se građani/ke podstaknu na društvenu odgovornost kroz volonterski rad, podržao je Grad Niš u okviru konkursa za projekte od javnog interesa koja sprovode udruženja za 2016. godinu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *