Prijavite svoje mališane na ekološke radionice „Zdrave tvrđave“

morski svetUpoznavanje sa zanimljivim stanovnicima podvodnog sveta, njihovim izgledom, ishranom i celokupnim značajem koji imaju za prirodu, organizovano je za mališane na ovogodišnjim ekološkim raionicama „Zdrave tvrđane“ pod nazivom „Plava planeta“.

Kroz upoznavanje plavog sveta decu iz 13 vrtića vodiće njihovi vaspitači, volonteri i moderatori.

Moderator i vaspitačica Lidija Ilić je, uz pomoć diplomiranog slikara Marka Lazića i diplomirane vajarke Miljane Savićević, za polaznike ovog programa pripremila i zanimljivu aktivnost – vajanje stanovnika podzemnog sveta koji su se mališanima najviše dopali.

Na ovaj način Tvrđava postaje svojevrstan akvarijum u kome će posetioci moći da vide trinaest skuptura morskih životinja, biljaka i različitih vrsta riba koje su se deci najviše dopala.

Ovaj program će trajati od 12. do 16. maja, a 17. maja u okviru manifestacije „Noć muzeja“ od 11 sati biće otvorena kreativna radionica za svu decu predškolskog uzrasta, a za ovu radionicu možete prijaviti i svoje mališane na brojeve telefona: 064/90 29 309 i 060/32 54 134.

Od 12 sati, roditelji mogu da učestvuju u radionici i čuju nešto novo o ranom razvoju i podsticanju kreativnosti dece, dok je likovna radionica i čas crtanja Marine Milovanović zakazan od 15 do 18 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *