Prijavi svoj bend na Kuršumlijsku gitarijadu!

Ove će se godine, 20.i 21. jula održati Kuršumlijska gitarijada, po treći put za redom.

Ukoliko imaš bend, mlad i neafirmisan, pravi je trenutak da ostane samo mlad. Svoje prijave možeš od 1. aprila do 15. maja 2018. godine poslati na link http://kursumlijskagitarijada.org.rs/index.php.
Pravo za prijavljivanje imaju svi autorski bendovi.

Stručni žiri će odabrati 7 bendova koji će nastupiti u prvoj polufinalnoj noći, od kojih će 5 ući u veliko finale i imati priliku da osvoje sledeće nagrade:

I mesto: 50 000 din,
II mesto: 30 000 din,
III mesto: 20 000 din.

Bendovi sviraju po 3 pesme, sve tri autorske ili dve autorske i jedna obrada.

Plaćeni su putni troškovi i osiguran smeštaj.

Ukoliko nemaš bend, svakako imaš priliku da podržiš neke od učesnika i uživaš u revijalnom delu u koncertima Galije, Zabranjenog pušenja i prošlogodišnjeg pobednika gitarijade, benda Random.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *