Prijavi se za Erasmus+ razmenu u Španiji!

Ukoliko bi voleo/la da budeš deo Erasmus+ omladiske razmene i boraviš od 11-og do 19-og jula, u Zamori, u Španiji, baci pogled na tekst koji sledi.

Projekat pod nazivom  The god’s word, organizuje udruženje Grupo Scout San Juan De La Cruz, a kao jedna od partnerskih organizacija je i Udruženje Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin iz Niša.

Projekat će se baviti prepoznavanjem i boljim razumevanjem nacionalnog, verskog i etničkog nasilja kao i opasnošću mladih da se nađu pod uticajem ovakvog nasilja.

Na razmeni će pored učesnika/ca iz Srbije i Španije, biti i učesnici/ce iz Portugla, Turkse, Italije i sa Malte.

Kao i u svim Erasmus + projektima i u ovom su pokriveni troškovi smeštaja, hrane i transporta.

Rok za prijavu je petak, 24-ti maj, a mogu se prijaviti učesnici iz bilo kog dela Srbije, stariji od 18 godina.

Rezultati ce biti objavljeni 25-og maja.

Svi zainteresovani učesnici bi trebalo da popune aplikaciju na engleskom jeziku i posalju je na adresu, superradionis@gmail.com sa naznakom Prijava za Erasmus+ razmenu.

Dodatne informacije o programu projekta mozete naći na sledećem linku.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *