Priča o najpopularnijem savremenom domaćem stripu

peto veče stripa Peto po redu Veče stripa i filma u organizaciji striparnice Južni Darkwood i bioskopa Kupina donosi priču o najpopularnijem savremenom domaćem stripu.

Vekovnici su strip serijal koji već pet godina izlazi u formi strip albuma, a na njemu su radili neki od najboljih balkanskih strip crtača, od kojih su neki angažovani na naslovima najvećih izdavača, poput američkog Marvela, dok drugi za najveće francuske izdavače. Serijal svih priča koje čine Vekovnike je Leskovčanin Marko Stojanović. Izdavač je System Comics iz BG-a.

Organizatori najavljuju poklone iznenađenja, a posle tribine posetioci Večeri biće u prilici da pogledaju film Gorštak sa Kristoferom Lamberom u naslovnoj ulozi.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *