Priča o ljubavnom trouglu sa političkom pozadinom u Nišu

govorna manaTajkun koji želi da se bavi politikom, mlada glumica željna karijere i njen bivši profesor, koji tajkunu pomaže da se oslobodi govorne mane – ljubavni trougao čiju priču vredi ispratiti.

Predstava „Govorna mana“ igraće se 21. septembra u Domu vojske.

Glavne uloge tumače Predrag Ejdus, Isidora Minić i Nebojša Dugalić.

Predrag Ejdus kaže:

Komad se indirektno bavi politikom. Ustvari je ljubavni trougao – između ostrelog glumca i profesora glume, njegove bivše studentkinje – sadašnje devojke i mladog tajkuna koji ima ogromne političke ambicije…. 17 godina uživamo na sceni, igramo komad koji je stalno aktuelan!

Predstava je za to vreme požnjela je mnoge nagrade, a tema je i dalje aktuelna dok se dotiče političke situacije koja se nije puno promenila.

Karte se mogu nabaviti na blagajni Doma vojske od 10 do 17 časova i u prodavnici Happy House od 9 do 20 časova, i to po ceni od 550 din za parter i 450 din za balkon. U poslednjoj nedelji pred predstavu (od 15. do 21. septembra) karte će se prodavati po ceni od 600 din za parter i 500 din za balkon.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *