Pretraživanje interneta bez internet konekcije

app bez interneta tekst

Foto: www.phonearena.com

Cosmo Browser Android aplikacija mogla bi da postane jedna od najznačajnijih, posebno za tržišta u razvoju gde je najčešće vrlo teško pronaći internet konekciju.

Bez pristupa globalnoj mreži uz pomoć ove aplikacije možete pretraživati internet. Potrebno je samo da u okviru aplikacije ukucate željenu internet adresu, a putem SMS-a stići će vam prezentacija traženog sajta bez fotografija.

Takođe je bitno znati da vam ova aplikacija ne može pružiti isto iskustvo kao omiljeni vam pretraživač, ali kako kažu pronalazači, poslužiće vam kada su vam informacije sa interneta preko potrebne. Problem mogu predstavljati i izuzetno velike stranice koje pretražujete pa će SMS- poruke možda stići sa zakašnjenjem ili će deo teksta nedostajati.

Cosmo aplikacija biće dostupna korisnicima do kraja meseca, a izumitelji već rade na novijoj verziji u koju bi bile uključene i slike.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *