Preplitanje života i smrti tri pesnička genija

vatra i cvet tekst„Vatra i cvet“ je nova knjiga autorke Ivane Hadži-Popović i predstavlja romansiranu biografiju našeg poznatog pesnika Branka Miljkovića.

Knjiga će biti predstavljena na promociji u Velikoj sali Regionalnog centra za profesionalni razvoj u obrazovanju, u sredu 22. aprila u 19 sati.

Osim Branka Miljkovića u romanu se prepliću priče Sergeja Jesenjina i Vladimira Majakovskog, a za sve ove genijalne pesnike sumnja se da ih je režim likvidirao, a njihove smrti su zapanjujuće slične.

Osim autorke, na promociji će govoriti i Petar Arbutina, urednik izdanja, Stana Dinić Skočajić, urednica Književnog programa u Niškom kulturnom centru, dok će odlomke čitati Biljana Ćirić, doktorant književnosti.

Svaki posetilac promocije dobiće na poklon književni časopis.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *