Premijerno Kokičarenje

Kokičarenje

Večeras od 18:00h premijerno na Super radiju moći ćete da slušate novu emisiju Kokičarenje. Ovo je emisija posvećena filmu u kojoj ćete svake nedelje moći da čujete najnovije filmske vesti, da se upoznate sa nekim novim filmskim terminima i da čujete šta je to trenutno aktuelno na bioskopskom platnu, a šta će tek biti. Pored toga ćemo se svake nedelje podsećati nekih, možda i zaboravljenih glumaca. Ono što će svakako sve filmofile obradovati je naša stalna rubrika Super preporuka u kojoj ćemo vam iz emisije u emisiju predstaviti po jedan naslov.

U večerašnjem premijernom izdanju emisije Kokičarenje ćete moći da čujete šta nam to sprema Silvester Stalone, kao i neke, možda malo i čudne razloge, za nove sankcije Severnoj Koreji od strane Sjedinjenih Američkih Država. Takođe ćemo se upoznati sa terminom rakurs, a što se tiče naše Super preporuke, to ćete već sami morati da čujete.

Emisija Kokičarenje se premijerno emituje svakog utorka od 18 časova i u repriznom terminu četvrtkom od 15 časova. Autor i voditelj: Mihajlo Ilijić.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *