Premijerno izvođenje kompozicije Aleksandre Vrebalov na FU

Dejvida Grifits

Dejvida Grifits

Jesenja sezona 2014 Fakulteta umetnosti u Nišu počinje koncertom australijskog klarinetiste Dejvida Grifitsa i violončelistkinje Svetlane Bogosavljević, kao i srpskog pijaniste Vladimira Miloševića u subotu, 13. septembra 2014, u Koncertno – izložbenom prostoru fakultet u Knjaževačkoj 2a od 20 sati.Ulaz je slobodan.

Oni će, pored dela Debisija i Bramsa, premijerno u Srbiji izvesti kompozicija za klarinet i klavir Aleksandre Vrebalov – „Prayers for Isa“, inače srpske kompozitorke koji živi i radi u Nju Jorku.

Akcija prikupljanja novčanih sredstava kroz Humanitarnu Koncertnu sezonu FU 2014. se nastavlja. Dobrovoljni novčani prilozi će biti uplaćeni na namenski račun Vlade Republike Srbije.

Profesori i studenti Fakulteta umetnosti u Nišu kroz nastupe na humanitarnim koncertima daju svoj skromni doprinos velikim humanim naporima cele zajednice kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć neophodna.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *