Premijera nove predstave Dragana Bože Marjanovića u Nišu

kurta tekstSvojom novom predstavom “Kurta za predsednika” glumac Dragan Boža Marjanović predstaviće se premijerno i publici u Nišu, u četvrtak 12. decembra u sali Doma Vojske od 20 sati.

Prenosimo vam (bez redakcijskog skraćivanja), kako to Boža najavljuje i opisuje novu predstavu:

Kada se 2004.godine kandidovao na izborima za predsednika Srbije i kada je na istim ,posle nameštanja glasova, izgubio, Kurta Jašarević nije ni slutio da će deset godina kasnije pokleknuti pred zahtevima birača da se kandiduje još jednom sa samo jednim jedinim ciljem koji nije nimalo lak al je dostižan : da vrati osmeh na lica građana Srbije.

Ovoga puta Kurta Jašarević ništa ne prepušta slučaju, prvi kreće u kampanju (iako izbori nisu još uvek raspisani) sa sloganom “Za bolje sutra I prekosutra – tvoj Kurta”. On prvi predstavlja program koji garantuje dobitak – boljitak, ali i prvi jasno svima kaže “Biču precednik”.

Uveren u pobedu Kurta organizuje predizborni karavan koji će obići svaki grad, svako selo, svaku pijacu, svaki shopping mol, svaki invent gde će na jedan krajnje običan, narodski način, probati da istakne sve relevantne glorifikacije proizašle iz ranijih reminiscencija a koje sugestivno povezuju ono će sutra eventualno biti u raskolu sa onim što je višedecenijski koherentan i dijametralno suprotan jaz koji sa jedne strane produbljuje frenetičnost a sa druge umanjuje kristalizaciju onoga što se nekada zvalo logikom.

Kurta na kraju svog pisma poziva sve dobre i namerne ljude da postanu dobronamerni. Da dolaskom na promociju lajkuju ideju o boljem životu svih a ne samo njih. Da poslušaju unutrašnji glas sebe a ne tebe. Da budu ljudi a ne ludi.

Cena karte za predstavu je 300 dinara, a može se kupiti u muzičkoj radnji Happy house i na blagajni Doma Vojske.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *