Prelistavanje najboljih punk pesama

Prelistavanje txtPrvo izdanje emisije „Prelistavanje“ na Super radiju posvećeno je najboljim pesmama punk muzike. Svojevrsna muzička edukacija u pogledu žanrovskih i stilskih varijateta muzike može se čuti danas od 18 sati samo na Super radiju.

Emisija bazirana na klasičnom „top ten“ konceptu svake nedelje ima različitu temu ali i izbor muzike. Teme će varirati od različitih žanrova punk, trip-hop, indie rock i dr. muzičkih pravaca, epoha (’70, ’80, ’90, itd.). Takođe, posvetićemo i posebne emisije pojedinim izvođačima, a biraćemo i deset najboljih pesama za specifične prilike (pesme za dobro jutro, pesme za miran san, pesme za igranje igrica i dr).

Prelistavanje se na Super radiju emituje ponedeljkom od 18 u premijernom terminu i petkom od 15 sati kada je repriza ove emisije.

Vaši domaćini su Stefan Milojković i Uroš Kostić.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *