Pregled 87. dodele Oskara u Kokičarenju

kokičarenje slajdOd 18 časova, u emisiji Kokičarenje, ćete biti u prilici da pored najnovijih filmskih vesti, pregleda bioskopskog repertoara i najave novih bioskopskih hitova, čujete kako je protekla ovogodišnja dodela nagrada Američke filmske akademije, poznatija i kao dodela Oskara. Pored toga, u super preporuci vam preporučujemo Oktoberfest, domaći film iz 1987. godine reditelja Dragana Kresoje. U glumačkom flešbeku pričamo o Andriji Miloševiću, a ovonedeljni filmski leksikon okrećemo na slovo k i pričamo o žanru komedije.

Kokičarenje, radio emisiju o filmu, možete slušati svakog utorka od 18 časova u premijernom i svakog četvrtka od 15 časova u repriznom terminu. Autor i voditelj: Mihajlo Ilijić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *