Predstavljanje projekta „Uključivanje uživo 2.0“ u Coolminaciji

U subotu su u Coolminaciji naše gošće bile i Jelisaveta Stojanović, koordinatorka za socijalna pitanja udruženja Azbuki i Smilja Bojković iz Centra za socijalni rad u Trgovištu.  One su predstavile projekat „Uključivanje uživo 2.0“ na kom je Smilja Bojković mentorka, a koji sprovodi Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR), Krovnom organizacijom mladih Srbije (KOMS) i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade.

Ovaj projekat ima za cilj promovisanje jednakih šansi za mlade, jer kako Smilja navodi:

Svi mladi treba da budu uključeni u sve segmente društvenog života.

S tim u vezi projekat se posebno koncetriše na poboljšanje položaja mladih, a posebno onih iz osetljivih društvenih grupa. Gošće su dodale da ne treba da postoji diskriminacija u društvu, bez obzira na veličinu društvene grupe.

Ceo intervju možete da čujete na sledećem linku:

Tekst: Aleksandar Miletić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *